• La cuina de la meva mare

    Roca, Joan COLUMNA EDICIONS Ref. 9788466417884 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El prestigiós cuiner Joan Roca, cap d'El Celler de Can Roca -recentment escollit com a Millor Restaurant del Món- recull en aquest llibre que teniu a les mans un seguit de receptes de la seva mare, Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona. Hi trob...
    Ancho: 15 cm Largo: 23 cm Peso: 400 gr
    Sota comanda 3/5 dies lab.
    9,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-664-1788-4
    • Data d'edició : 01/06/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Catalán
    • Autors : Roca, Joan
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : COLUMNA
    El prestigiós cuiner Joan Roca, cap d'El Celler de Can Roca -recentment escollit com a Millor Restaurant del Món- recull en aquest llibre que teniu a les mans un seguit de receptes de la seva mare, Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona. Hi trobareu des dels calamars a la romana fins als canelons de festa major, passant pel fricandó i la sarsuela de peix. Més de cent vint receptes que constitueixen un petit homenatge a la cuina tradicional catalana, el fonament de la cuina que ell fa a El Celler de Can Roca.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto