• Per què alguns pebrots piquen i altres no

    Curiositats alimentàries i explicacions científiques

    Parellada Garrell, Ada/Jiménez Albiac, Daniel ARA LLIBRES Ref. 9788415224235 Altres llibres del mateix autor
    Ada Parellada, nascuda a Granollers, el 1967 filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Àngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de ...
    Dimensions: 23 x 16 x 2 mm Peso: 300 gr
    Sota comanda 3/5 dies lab.
    19,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Tapa dura
    • ISBN : 978-84-15224-23-5
    • Data d'edició : 21/03/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Catalán
    • Autors : Parellada Garrell, Ada/Jiménez Albiac, Daniel
    • Nº de pàgines : 304
    Ada Parellada, nascuda a Granollers, el 1967 filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Àngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de comunicació ocupen el dia d'aquesta inquieta restauradora.
    Dani Jiménez, (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en l'ús dels experiments com a eina d'estimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciència no formal a la televisió. En els darrers anys ha col· laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: "Ciència a un euro" i "Ciència a dos euros". Actualment, condueix la secció de ciència a "La partida" de TV3.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades