Cuinar caragols recull un centenar de receptes protagonitzades pel caragol, algunes clàssiques, d'altres degudes a la imaginació del xef Morell.Un receptari que ve a omplir un buit important en la literatura gastronòmica, útil tant per als professionals dels fogons com per a les mestresses i mestres...
Cuinar caragols recull un centenar de receptes protagonitzades pel caragol, algunes clàssiques, d'altres degudes a la imaginació del xef Morell. Un receptari que ve a omplir un buit important en la literatura gastronòmica, útil tant per als professionals dels fogons com per a les mestresses i mestres de casa. El llibre definitiu sobre la cuina dels caragols. Josep M. Morell i Bitrià (Alfarràs, 1944) és cap de cuina del restaurant Cal Morell de Balaguer. Infatigable investigador i divulgador de la cuina tradicional i moderna de les terres de Ponent, com a escriptor gastronòmic és autor dels títols següents: La cocina casera, Els fogons de Lleida, La bona cuina de Lleida i El bon menjar.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisis
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.