• El llibre de les catànies i les coques de Vilafranca

    Postres i llepolies del Penedès

    Solé i Bordes, Joan ; Cercó i Rimbau, Joan COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788497914932 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    No gosaríem assegurar que els del Penedès siguin més llépols que la resta dels Països Catalans, però la seva varietat de propostes és fascinant: les coques farcides o de recapte, la fruita i tota mena de confits. Aquest llibre ens ofereix una mostra àmplia de les joies de la pastisseria de la terra:...
    Ancho: 17 cm Largo: 24 cm Peso: 275 gr
    Sota comanda 3/5 dies lab.
    11,20 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes.
    • ISBN : 978-84-9791-493-2
    • Data d'edició : 23/09/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CATALA
    • Autors : Solé i Bordes, Joan ; Cercó i Rimbau, Joan
    • Nº de pàgines : 76
    • Col·lecció : El Tinter
    • Nº de col·lecció : 95
    No gosaríem assegurar que els del Penedès siguin més llépols que la resta dels Països Catalans, però la seva varietat de propostes és fascinant: les coques farcides o de recapte, la fruita i tota mena de confits. Aquest llibre ens ofereix una mostra àmplia de les joies de la pastisseria de la terra: borregos, coques fines, bufats i merengues, currutacos, vilafranquins, coques fines, garlandes, rostes... i l'excel·lència de les catànies. Joies amb història i amb noms propis.
    Joan Solé i Bordes (Vilafranca del Penedès 1955) és filòleg docent i grafòman impenitent. Cronista de la Vilafranca i el Penedès contemporani, àmbit sobre el que ha publicat nombrosos estudis i diversos volums. El 1984 publica un estudi sobre les coques de Vilafranca i col·labora periòdicament en publicacions vitivinícoles i enològiques. President de l’Institut d’Estudis Penedesencs (1999-2007). Juntament amb Joan Cercó i Rimbau ha portat a terme l’assessorament gastronòmic de les Rutes del Vi i el Cava.
    Joan Cercó i Rimbau (Torrelles de Foix 1953) és professional de la restauració. Des del restaurant Sant Jordi-Ca La Katy de Sant Martí Sarroca ha promogut nombroses iniciatives culturals i gastronòmiques, d’entre les que destaquen la promoció de la Fira del gall de Vilafranca, les Rutes del xató i la concessió dels Premis Literaris Penedesencs de la Nit de Sant Jordi. Fundador i president del "Penedès, Club gastronòmic". Juntament amb Joan Solé i Bordes ha portat a terme l’assessorament gastronòmic de les Rutes del Vi i el Cava

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades