• Viatge nutritiu. Recull de receptes i menús estacionals amb criteris naturistes, ecològics i solidaris

    Tolosana, Montse L.; Celma, Isabel ICARIA EDITORIAL Ref. 9788498883480 Altres llibres del mateix autor
    Isabel Celma i Montse L. Tolosana són membres totes dues de diferents col?lectius de consum, Cydonia, on es van conèixer i on encara pertany la Isabel, i CoXino, on actualment pertany la Montse. En aquest llibre presenten una manera d'entendre la cuina que va més enllà de l'extens receptari de plats...
    Ancho: 15 cm Largo: 15 cm Peso: 309 gr
    Sota comanda 3/5 dies lab.
    15,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes.
    • ISBN : 978-84-9888-348-0
    • Data d'edició : 07/07/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : Tolosana, Montse L.; Celma, Isabel
    • Nº de pàgines : 212
    Isabel Celma i Montse L. Tolosana són membres totes dues de diferents col?lectius de consum, Cydonia, on es van conèixer i on encara pertany la Isabel, i CoXino, on actualment pertany la Montse. En aquest llibre presenten una manera d'entendre la cuina que va més enllà de l'extens receptari de plats naturistes, on el lector trobarà 175 propostes delicioses per les diferents èpoques de l'any i els dies especials. El llibre, escrit en un to volgudament personal, ofereix una perspectiva global del fet de menjar i alimentar-se, que té en compte criteris naturistes, ecològics, de justícia social, i per descomptat, de la satisfacció del paladar!

    Isabel Celma i Navarro va néixer a Barcelona, al barri del Poblenou, el dia 9 de març del 1955. Durant molts anys va treballar com a mestra de català i com a correctora. Participa activament dins el moviment cooperatiu, com a sòcia de la cooperativa Cydonia de consumidors de productes ecològics i consum responsable. Actualment fa cursos de cuina i nutrició naturista on té l'oportunitat de transmetre l'aprenentatge i l'experiència adquirits al llarg de més de trenta anys, com a naturista i vegetariana.

    Montserrat López Tolosana va néixer a Lleida el 1967. Posteriorment va viure a Ascó (Tarragona) i després a Barcelona. És llicenciada en Filosofia, museòloga i professora d'anglès, però la va fer feliç treballar de professora de dieta naturista. Als anys noranta va viatjar i va viure a diferents indrets d'Àfrica, Amèrica del Nord i Europa, on va aprendre, entre d'altres coses, noves receptes i l'ús d'ingredients que desconeixia. Gràcies a la col?laboració del seu company, és feliç mare de tres nens i dues nenes que l'han fet aprofundir en temes de salut, nutrició i cuina.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades