• La cuina japonesa del kabuki

    Sanz, Ricardo COLUMNA EDICIONS Ref. 9788466414364 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    "Una vivència gastronòmica és rodona quan aconsegueix activar els nostres tres cervells: el primari o animal, el mamífer o sensorial i l'humà o espiritual. Moltes de les experiències gastronòmiques més gratificants les he viscut al Kabuki de la mà de Ricardo Sanz i el seu equip, que aconsegueixen ar...
    Ancho: 25 cm Largo: 19 cm Peso: 722 gr
    Sota comanda 3/5 dies lab.
    24,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-664-1436-4
    • Data d'edició : 01/11/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : Sanz, Ricardo
    • Nº de pàgines : 176
    • Col·lecció : NO FICCIÓ COLUMNA
    "Una vivència gastronòmica és rodona quan aconsegueix activar els nostres tres cervells: el primari o animal, el mamífer o sensorial i l'humà o espiritual. Moltes de les experiències gastronòmiques més gratificants les he viscut al Kabuki de la mà de Ricardo Sanz i el seu equip, que aconsegueixen arribar a estimular tant els meus records com les meves il·lusions amb una cuina plena de puresa, elegància i equilibri. El coneixement de l'heterodòxia japonesa que posseeix Ricardo, juntament amb la seva creativitat mediterrània, fan de la seva cuina una fórmula única".

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades