• Licors tradicionals, aiguardents i vins generosos

    Priorat - Terra Alta - Ribera d¿Ebre

    Figueras Torruella, Anna / Castelló Bou, M. Teresa farell Ref. 9788492811366 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    {\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 L\'b4elaboraci\'f3 casolana de licors era un costum ben arrelat, encara que a poc a poc s\'b4ha anat perdent. Les receptes es transmetien d\'b4una generaci\'f3 a l\'b4altra gaireb\'e9 com si de secrets...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Disponibilitat immediata
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-92811-36-6
    • Data d'edició : 01/02/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALA
    • Autors : Figueras Torruella, Anna / Castelló Bou, M. Teresa
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : Rebost i cuina, 6
    • Nº de col·lecció : 6
    {\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
    \viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 L\'b4elaboraci\'f3 casolana de licors era un costum ben arrelat, encara que a poc a poc s\'b4ha anat perdent. Les receptes es transmetien d\'b4una generaci\'f3 a l\'b4altra gaireb\'e9 com si de secrets de fam\'edlia es tract\'e9s. En aquest llibre s\'b4han recuperat f\'f3rmules de licors d\'b4herbes arom\'e0tiques, com la ratafia; licors de fruites amb cireres de pastor o magranes; licors de flors, com la d\'b4ametller o la flor de magn\'f2lia, freq\'fcent al Priorat, o licors amb llet com el de cabra de Tivissa. Tamb\'e9 s\'b4han recollit les formes d\'b4elaboraci\'f3 de vins generosos, licorosos i aromatitzats, a m\'e9s de remeis populars per alleugerir o curar afeccions. Per acabar hi s\'f3n presents receptes de pastes i c\'f3cs, molt populars a la Ribera d\'b4Ebre, en les quals s\'b4empra l\'b4aiguardent com a aromatitzant.
    \par Tampoc hi manca una pinzellada sobre la hist\'f2ria dels destil\'b7lats. Malgrat que fou durant el segle XVIII quan les terres del sud de Catalunya jugaren un paper internacional gr\'e0cies al comer\'e7 de l\'b4aiguardent, els millors moments del sector es viuran a finals del segle XIX, quan es consolida una ind\'fastria potent d\'b4alcohols, els licors es posen de moda com a beguda i sorgeixen f\'e0briques amb produccions locals pr\'f2pies de for\'e7a prestigi.
    \par Licors i destil\'b7lats s\'f3n expressions d\'b4un passat, d\'b4un patrimoni enol\'f2gic i etnol\'f2gic que cal con\'e8ixer i que avui torna a agafar empenta.
    \par }

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisis

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades