• Vi, cos i cervell

    Viader i Guixá, Ramon INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS Ref. 9788499650609 Altres llibres del mateix autor
    {\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}\viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Llibre innovador sobre el coneixement i l'aplicaci\'f3 de l'an\'e0lisi sensorial dels aliments, en general, i del vi, en particular, adre\'e7at a professionals del sector i a aficionats al vi.\par L'an...
    Ancho: 17 cm Largo: 24 cm Peso: 750 gr
    Segons disponibilitat. 3/5 dies lab.
    25,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes
    • ISBN : 978-84-9965-060-9
    • Data d'edició : 16/11/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : Viader i Guixá, Ramon
    • Nº de pàgines : 252
    {\rtf1\ansi\deff0{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}}
    \viewkind4\uc1\pard\lang3082\f0\fs16 Llibre innovador sobre el coneixement i l'aplicaci\'f3 de l'an\'e0lisi sensorial dels aliments, en general, i del vi, en particular, adre\'e7at a professionals del sector i a aficionats al vi.
    \par L'an\'e0lisi sensorial \'e9s una eina molt \'fatil per a valorar la qualitat tecnol\'f2gica dels aliments i per a avaluar les prefer\'e8ncies dels consumidors. Aquest llibre \'e9s innovador tant per l'alt nivell cient\'edfic com per l'enfocament que presenta. Per primera vegada, es descriu com l'ambient del tastador, la seva pr\'f2pia fisiologia i les condicions de salut en qu\'e8 es troba poden afectar els resultats de les an\'e0lisis. Partint d'una \'e0mplia experi\'e8ncia, l'autor ens ofereix una metodologia simple per\'f2 rigorosa que satisf\'e0 molts tipus de lectors: professionals i aficionats trobaran les pautes per a l'\'fas adequat d'aquesta pr\'e0ctica anal\'edtica.
    \par }

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisis

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades