• Esmolar l'eina. Guia de redacció pe

    Cassany, Daniel EMPURIES EDITORIAL Ref. 9788497872508 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ¿T'havies compromès a lliurar un escrit i encara no l'has acabat? ¿Estàs angoixat perquè has de redactar un article important? ¿La revisió de textos és el teu camp professional? ¿T'interessa la qualitat comunicativa? Si és així, aquest és el teu llibre!Dominar l'escriptura és essencial en la societa...
    Ancho: 14 cm Largo: 14 cm Peso: 255 gr
    Disponibilitat immediata
    16,70 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes.
    • ISBN : 978-84-9787-250-8
    • Data d'edició : 13/09/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CAT
    • Autors : Cassany, Daniel
    • Nº de pàgines : 168
    • Col·lecció : Biblioteca Universal Empúries
    ¿T'havies compromès a lliurar un escrit i encara no l'has acabat? ¿Estàs angoixat perquè has de redactar un article important? ¿La revisió de textos és el teu camp professional? ¿T'interessa la qualitat comunicativa? Si és així, aquest és el teu llibre!Dominar l'escriptura és essencial en la societat lletrada en què vivim.

    Redactar és molt més que transmetre dades: escrivint s'elabora el coneixement, es construeix la identitat de l'autor, s'escull el lector, s'exerceix el poder, s'organitza el món... Que contundent, delicat o resolutiu pot ser el discurs si s'utilitza amb perspicàcia! I, en canvi, que barroer, confús i irritant arriba a ser quan un és maldestre!Fa anys, Daniel Cassany va posar La cuina de l'escriptura a l'abast de tots aquells interessats en l'escriptura per ensenyar-los l'abc d'aquest estri.

    Ara, amb el llibre que teniu a les mans, Cassany es dirigeix als més iniciats per ensenyar-los com poden esmolar l'eina encara més. Autors, editors, supervisors i lectors trobaran aquí nous criteris per complir les seves tasques amb més satisfacció i maduresa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto