• Serrat gros. Història d'un formatge pirinenc

    Torras Elias, Eulàlia GARSINEU EDICIONS Ref. 9788496779488 Altres llibres del mateix autor
    El procés d'elaboració i la història d'un formatge de cabra propi dels Pirineus catalans.
    Ancho: 13 cm Largo: 20 cm Peso: 600 gr
    Sota comanda 3/5 dies lab.
    12,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : R'ustica
    • Nº de pàgines : 146
    • Autors : Torras Elias, Eulàlia
    • Any d'edició : 2008
    • Data d'edició : 02/12/2008
    • ISBN : 978-84-96779-48-8
    El procés d'elaboració i la història d'un formatge de cabra propi dels Pirineus catalans.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades