Aproximació a l'estructura econòmica de la indústria alimentària a Catalunya, ba sada en els aspectes quantitatius i els qualitatius. S'hi destaca el volum del s ector dins el marc de l'economia espanyola i de la CEE. Una bona part del llibre està dedicada a presentar un cens de les principals empre...
Autors :Cañizal, Màrius ; Bonmatí, Alfons ; Roqué, Agustí
Nº de pàgines :220
Col·lecció :Indústria a Catalunya
Nº de col·lecció :10
Aproximació a l'estructura econòmica de la indústria alimentària a Catalunya, ba sada en els aspectes quantitatius i els qualitatius. S'hi destaca el volum del s ector dins el marc de l'economia espanyola i de la CEE. Una bona part del llibre està dedicada a presentar un cens de les principals empreses del sector aliment ari a Catalunya fins a l'any 1990.
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisis
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.