• Ajuda Personalitzada

  Necessiteu més ajuda? Contacteu amb nosaltres per correu electrònic o telefònicament.


 • Quins requisits previs necessito per a poder descarregar un llibre electrònic?

  L'únic requisit tècnic previ per descarregar un llibre electrònic és haver instal·lat el programa gratuït Adobe Digital Editions en un ordinador (PC o Mac) o en un dispositiu de lectura (I-reader o Tablet) amb connexió wifi. Això es fa només la primera vegada que es compra un eBook i és una instal·lació ràpida i senzilla.

  Si el teu dispositiu de lectura (I-reader o Tablet) no té connexió wifi a Internet, hauràs de descarregar el programa Adobe Digital Editions a l'ordinador i des d'allà, una vegada comprat i descarregat el llibre electrònic, passar-ho a través del cable USB al teu dispositiu de lectura.


  Quant de temps es triga en descarregar un llibre electrònic?

  La descàrrega d'un llibre electrònic dependrà de la connexió de dades que es tingui contractada i de la grandària del fitxer. Per exemple, per a la descàrrega d'un eBook de 2000 Kb, amb connexió d'ADSL trigaries menys d'un minut.


  Quins formats té el llibre electrònic?

  Entre els formats normalment utilitzats per als llibres electrònics es troben: el EPUB, el MOBIPOCKET i el PDF. El format més usat al món editorial, i que s'està convertint en l'estàndard, és el format EPUB.

  De moment, treballem amb els formats EPUB i PDF.


  Quins formats pot llegir un lector de llibres electrònic?

  Normalment un eReader pot llegir gairebé tots aquests formats:

  EPUB, PDF, TXT, Html, FB2, ZIP, GIF ,CHM, RAR, PNG, BMP, RTF, Word, PRC, Doc, Wolf, entre molts altres.


  Què és l'EPUB?

  EPUB (Electronic publication - Publicació electrònica) és un format estàndard i redimensionable per a arxius de eBook creat per International Digital Publishing Forum (IDPF). El format de llibre digital EPUB es distingeix perquè el seu contingut s'adapta a les diferents grandàries de lletra i pantalla.

  Els arxius EPUB acaben amb l'extensió .epub.


  Puc imprimir i/o copiar un llibre electrònic?

  El text pot imprimir-se i/o copiar-se sempre que aquest permís hagi estat autoritzat per l'editor.


  Què és l'Adobe Digital Editions?

  Adobe Digital Editions és una solució centrada i lleugera (4 MB de descàrrega en Windows®). Amplia les funcions dels llibres electrònics integrats en versions anteriors de Reader i Acrobat, i proporciona una interfície d'usuari fàcil d'usar per al consumidor, simplificada i centrada en el contingut. Es distribueix com una RIA basada en la Web, la qual cosa ajuda a garantir que els usuaris sempre disposen de la versió més actual del programa. És gratuït i molt fàcil d'instal·lar.

  Com es compra un llibre electrònic?

  Si vols saber tot el procés per comprar un llibre electrònic per primera vegada,consulta el vídeo que trobaràs al començament de la pàgina.


  Com llegir un ebook en entorn linux?

  Per llegir els ebooks en Linux amb l'Adobe Digital Editions és necessari instal·lar l'emulador de Windows “Wine” que es troba en els repositoris de “Ubuntu”.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades