• CÓMO HACER CONSERVAS EN CASA

    PRINCIPIOS BÁSICOS Y RECETAS

    MARINO PASCUAL, FERNANDO EDITORIAL TXERTOA Ref. 9788471484994 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La creciente preocupación por consumir alimentos sanos, producidos y elaborados de forma artesanal, así como un deseo de volver a los sabores de antaño, están en la base del fuerte resurgir que están experimentando las conservas caseras, las que hacían nuestras madres y abuelas. Esta guía ofrece una...
    Ancho: 120 cm Largo: 220 cm Peso: 286 gr
    Segons disponibilitat. 3/5 dies lab.
    16,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Pack
    • ISBN : 978-84-7148-499-4
    • Data d'edició : 01/05/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MARINO PASCUAL, FERNANDO
    • Ilustradores : /
    • Nº de pàgines : 168
    • Col·lecció : LEIRE
    • Nº de col·lecció : 11
    La creciente preocupación por consumir alimentos sanos, producidos y elaborados de forma artesanal, así como un deseo de volver a los sabores de antaño, están en la base del fuerte resurgir que están experimentando las conservas caseras, las que hacían nuestras madres y abuelas. Esta guía ofrece una panorámica de los principales métodos de conservación, incluidos los que se basan en las tecnologías más avanzadas de que dispone la industria, señalando sus ventajas e inconvenientes. Pero, sobre todo, da cuenta de las técnicas más útiles, higiénicas y seguras para que el lector o la lectora puedan elaborar sus propias conservas en casa. En estas páginas encontrarán explicaciones breves pero suficientes, así como toda una serie de recetas, que les permitirán hacer mermeladas y jaleas, verduras en aceite o vinagre, conservas en salsa agridulce o exquisitas preparaciones de pescados y carnes. Siempre, con total garantía.





    Fernando Marino (Bilbao, 1968) es cocinero profesional. Cursó sus estudios en la Escuela de Hostelería de Leioa. Tras haber trajinado en los fogones de diversos establecimientos de Bizkaia y las Islas Baleares, se trasladó a las Canarias, donde ha vivido y trabajado durante quince años; los diez últimos, impartiendo clases como docente en la Escuela de Hostelería de Lanzarote, así como en cursos en los que ha abordado específicamente los distintos sistemas de conservación. Es un apasionado de los productos de la huerta y, en general, del campo, tanto frescos como en conserva.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisis

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades