elBulli s'ha concertit en un referent gastronòmic ineludible per sempre. La inventiva, sofisticació, imaginació i tècnica de Ferran Adrià i el seu equip han revolucionat la manera d'entendre la restauració.
Però, que menjava diàriament la familia d'elBulli?
Us heu preguntat mai què mengen els grans xefs?
Com és possible cuinar cada dia per a una brigada de 75 persones?
Voleu organitzar-vos a casa com es fa en un restaurant per tenir el menú a punt a l'hora de l'àpat?
Ferran Adrià ha aplegat 31 menus equilibrats i saborosos, amb ingredients frescos i una elaboració acuradíssima però senzilla, perquè la vostra familia, o la d'un professional, pugui aprofitar l'experiència del dia a dia a la cuina del millor restaurant del món.
Menjar bé i variat és una necessitat que ens aporta qualitat de vida, però també és un plaer. Gràcies a aquest llibre podreu planificar diversos menús per a cada dia de la setmana.