• Remenant cassoles. Les cuines tradicionals del barri antic de Valls

    Antic, Sula COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788496035881 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquest llibre, que també hauria pogut tenir com a títol Les cuines tradicionals de les veïnes del barri antic de Valls, descriu amb molta estima el paisatge gastronòmic i humà de Valls, ciutat castellera i calçotaire de Catalunya.Recopilar i alhora difondre el patrimoni culinari és un dels objectius...
    Ancho: 16 cm Largo: 23 cm Peso: 240 gr
    Segons disponibilitat. 3/5 dies lab.
    11,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica amb solapes.
    • ISBN : 978-84-96035-88-1
    • Data d'edició : 10/02/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CAT
    • Autors : Antic, Sula
    • Nº de pàgines : 136
    • Col·lecció : El Cullerot
    Aquest llibre, que també hauria pogut tenir com a títol Les cuines tradicionals de les veïnes del barri antic de Valls, descriu amb molta estima el paisatge gastronòmic i humà de Valls, ciutat castellera i calçotaire de Catalunya.
    Recopilar i alhora difondre el patrimoni culinari és un dels objectius d’aquest recull de receptes que es presenten acompanyades d’un apunt biogràfic dels veïns i veïnes que han ajudat a l’elaboració del receptari com un esbós antropològic al paisatge humà vallenc. Són gent que estimen Valls, per tant mereixedores d’una petita ressenya identitària i de veure reflectit el seu art de remenar cassoles escrit en un llibre.
    La cuina forma part d’un territori i de la seva cultura, i en aquest cas hi trobarem una forta vinculació a la terra d’una gent amb una capacitat extraordinària per cuinar i aplegar-se al voltant d’una taula per gaudir d’una bona cassola i de passada encetar conversa amable. Preservar les cuines tradicionals és contribuir a preservar el nostre patrimoni.
    Pel que fa a les receptes, hi trobareu des de les suculències d’un fricandó fins la cassola del tros, als cargols amb ganyils, el conill a la maquilimòquili o la ratafia de llet de cabra. Tot amanit pels comentaris plens d’ironia gastronòmica i saviesa de la Sula Antic, que estimulen i fan més amable la lectura.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisis

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades