• NUEVA COCINA CATALANA 2 : DE LA TRADICION A LA INNOVACION

    HUDOG, JOHN , TR. MASSON Ref. 9788460973454 Altres llibres del mateix autor Peso: 600 gr
    Descatalogat
    2,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné amb anelles
    • ISBN : 978-84-609-7345-4
    • Data d'edició : 09/12/2005
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : INGLES ; CASTELLANO
    • Autors : HUDOG, JOHN , TR.
    • Nº de pàgines : 0

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisis

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Vull rebre les novetats i els tombs temàtics de Llibres.cat
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades